Sunday, June 5, 2011

*** طبقات مهلبية الوان - ابيض - اخضر - احمر ***



*** طبقات مهلبية الوان - ابيض - اخضر - احمر ***




الطبقة الاولي
لبن - سكر - نشا - فانيليا


الطريقه
ضيفي السكر والفانيليا علي اللبن و اغليهم ثم اضيفي النشا بعد اذابتها بالقليل من اللبن
و بعد ما يتماسك ضعي المهلبية في الكاسات




الطبقه الثانية
لبن - سكر - نشا - فانيليا - باكيت جيلي بالليمون


الطريقة
ضيفي السكر والفانيليا و باكيت الجيلي علي اللبن و اغليهم ثم اضيفي القليل من النشا بعد اذابتها بالقليل من اللبن
و بعد ما يتماسك ضعي المهلبية في الكاسات




الطبقة الثالثة
لبن - سكر - نشا - فانيليا - باكيت جيلي بالفراولة


الطريقة
نفس طريقة الطبقة الثانية


ضعيهم بالثلاجة لحين التقديم





ملحوظة : لا تضغي الكثير من النشا علي الطبقة الثانية و الثالثة لان الجيلي يحتوي علي جيلاتين يجعل المهلبية متامسكة بنفسها
لكل كوب لبن وسط ضيفي نصف ملعقة كبيرة
 نشا


يمكن قلبها عند التقديم


No comments:

the Best Items for your Kitchen, Lots of Offers and Discounts. Click on the item you like